Google Maps

Google Maps

Infopunt Transvaal

Steijnlaan 182
2571 SB Den Haag

Telefoon (070)346 34 52
Fax (070)345 80 68

info@transvaal.nu

Openingstijden
Het Infopunt is geopend:
woensdagmiddag van 13.00 tot 15.00

Zuiderpark

Een gezellige barbecue? Een kinderpartijtje? Of een popconcert? Je komt het allemaal tegen in het Zuiderpark, een van de grootste parken van Den Haag. Het Zuiderpark ligt 'om de hoek' bij Transvaal. Het is een ruim opgezet park met grote speelweiden, die soms worden gebruikt voor grote evenementen.

Veel te doen

Behalve picknicken of evenementen bezoeken is er nog veel meer te doen in het Zuiderpark. Er is bijvoorbeeld ook een midgetgolfbaan, een rolschaats- en skatebaan, een grote speeltuin en een restaurant/partycentrum. Genoeg te doen dus voor het hele gezin.

 

Sportievelingen

Sportievelingen komen aan hun trekken in het zwembad, de fitnessclub of de bowlingbaan aan de rand van het park. Maar de meeste sporters vind je gewoon op de paden die door het park lopen. Daar kom je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat skaters en hardlopers tegen die een paar rondjes Zuiderpark 'doen'.

 

Evenementen

Op sommige dagen trekt het Zuiderpark ook veel bezoeker van buiten de stad. In de zomer worden er bijvoorbeeld wel eens popconcerten gehouden, met als bekendste voorbeeld natuurlijk Parkpop, het grootste gratis openluchtconcert van Europa. Eind juli is het Zuiderpark het decor van Milan, het grootste Hindoestaanse evenement van het Europese vasteland.

 

Kijk voor meer informatie op www.zuiderparkinfo.nl