Google Maps

Google Maps

Infopunt Transvaal

Steijnlaan 182
2571 SB Den Haag

Telefoon (070)346 34 52
Fax (070)345 80 68

info@transvaal.nu

Openingstijden
Het Infopunt is geopend:
woensdagmiddag van 13.00 tot 15.00

Haagse Markt

De "Haagse Mart" is een begrip in Den Haag en omstreken. Het is de grootste permanente openluchtmarkt van Nederland en hoort zelfs bij de top drie van Europa. Je kunt er vier dagen per week terecht bij meer dan 500 verschillende marktkramen!

Je kunt er voor van alles terecht

Veel wijkbewoners doen al hun dagelijkse inkopen op de Haagse Markt. Je kunt er voor van alles terecht: van groenten, vlees en brood tot kleding, schoenen en huishoudartikelen. En je vindt er veel producten die je niet in een "gewone" supermarkt tegenkomt, zoals exotische hapjes of een rommelmarkt met een keur aan tweedehands artikelen.

 

Een ontmoetingsplek

De Haagse Markt is niet alleen een markt. Het is ook een ontmoetingsplek voor mensen uit verschillende culturen. Op een gemiddelde marktdag komen er 40.000 bezoekers! Veel mensen gaan speciaal vanwege de markt in Transvaal wonen.

 

Flink vernieuwd

De Haagse Markt wordt de komende jaren flink vernieuwd. Er zijn onder andere plannen om de veiligheid en de uitstraling van het marktterrein te verbeteren. Er wordt ook nagedacht over andere manieren om het marktterrein te gebruiken. Daarbij mag het unieke karakter van de markt niet verloren gaan.

 

Meer weten?

De marktdagen zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Kijk voor meer informatie op www.dehaagsemarkt.nl